Fotozoektocht

Met het LUK door Leuven

November – April

Snel snel fietsen naar het Paridaens, slaperig zingen op de trappen van de universiteitshallen, nerveus de mensen tellen die aankomen in de Begijnhofkerk voor het concert, vrolijk schlageren tot in de vroege uurtjes in de Irish pub… Leuven kent eindeloos veel plekjes waar wij de magie van het LUK al tegengekomen zijn.

Wat?

Ter gelegenheid van 55 jaar LUK organiseren wij een speurtocht doorheen ons geliefde Leuven. Je kan deze met vrienden, familie of andere leden doen gedurende het hele academiejaar. De speurtocht leidt je langs plekjes in Leuven die voor het LUK belangrijk zijn/geweest zijn. Daarnaast zal je natuurlijk ook moeten speuren; ga op zoek naar waar wij een reeks detailfoto’s genomen hebben naast de route. Hopelijk voelen jullie net als wij de 55 jaar geschiedenis aan koorleden die door deze straten snelden op weg naar stemproef, repetitie, concert, zangstonde… en zoveel meer.

Hoe?

Via onderstaande pdf kunt u aan de slag met de fotozoektocht. De antwoorden kunnen via een Google Forms ingediend worden: