Worden we vrienden?

Draag je het koor een bijzonder warm hart toe, dan kun je vriend van het LUK worden. Vrienden steunen onze werking financieel en zorgen ervoor dat we onze repetitieweekends en andere activiteiten betaalbaar kunnen houden voor onze leden.

Vrienden kunnen rekenen op een aantal voordelen tijdens concerten die we zelf organiseren:

  • gratis ticket
  • gereserveerde plaatsen
  • je naam in het programmaboekje

Voor €65 ben je een jaar lang vriend van het LUK. Voor €100 kunnen zowel jij als je partner rekenen op alle voordelen.

Heb je interesse? Stuur Emma, onze penningmeester, een mailtje: penningmeester@leuvensuniversitairkoor.be.

Een eenmalig cadeautje

Je kunt het koor ook eenmalig steunen. Met een gift geef je zuurstof aan de werking van het koor en help je onze activiteiten betaalbaar te houden voor onze leden.

Giften zijn erg welkom, want de afgelopen tijd liep het koor door de corona-epidemie een aantal belangrijke inkomsten mis. Wij stellen de volgende giften voor, maar ook andere bedragen zijn mogelijk.

  • Bronzen gift €15
  • Zilveren gift €30
  • Gouden gift €50

Je kunt je gift storten op BE96 7350 5963 7305 met vermelding ‘gift’.

Word sponsor

Door het Leuvens Universitair Koor te steunen verbindt je bedrijf zich aan een vereniging met uitstraling in Leuven en daarbuiten. Jaar na jaar bereiken we een groot publiek. Onze oud-leden, collega-studenten en de universitaire gemeenschap volgen onze activiteiten op de voet.

Door sponsor te worden, steun je een van de grootste muziekverenigingen aan de KU Leuven. Zo maak je niet alleen onze werking en concerten mogelijk, maar geef je ook zuurstof aan het culturele leven in en ver buiten de universiteit. En dat mag gezien worden.

Heb je interesse om ons te sponsoren? Contacteer dan penningmeester@leuvensuniversitairkoor.be voor meer informatie over onze sponsorpakketten.

Ben je vriend van het LUK, heb je alle mogelijke giften al gestort, heb je je bedrijf sponsor gemaakt, maar krijg je er maar niet genoeg van om het LUK te steunen? Dan kan je ons ook steunen via Trooper! Klik op bovenstaande foto en shop dan online via al je favoriete webshops. Als klant betaal je niets extra, maar krijgt het koor telkens een percentje van je aankoop. Handig, toch?