13 november 2020, 14:56 (laatste wijziging: 22 november 2020, 20:11)

Vriend

Draagt u het koor een bijzonder warm hart toe, dan kunt u vriend van het LUK worden. Vrienden steunen onze werking financieel en zorgen ervoor dat we onze repetitieweekends en andere activiteiten betaalbaar kunnen houden voor onze leden.

Vrienden kunnen rekenen op een aantal voordelen tijdens concerten die we zelf organiseren:

  • gratis toegang
  • gereserveerde plaatsen
  • uw naam in het programmaboekje

Voor €60 bent u een jaar lang vriend van het LUK. Voor €90 kunnen zowel u als uw partner rekenen op alle voordelen.

Hebt u interesse? Stuur Elfie, onze penningmeester, een mailtje: penningmeester@leuvensuniversitairkoor.be.

We bedanken al onze vrienden!

Gift

U kunt het koor ook eenmalig steunen. Met een gift geeft u zuurstof aan de werking van het koor en helpt u onze activiteiten betaalbaar te houden voor onze leden. Giften zijn erg welkom, want de afgelopen tijd liep het koor door de corona-epidemie een aantal belangrijke inkomsten mis. Wij stellen de volgende giften voor, maar ook andere bedragen zijn mogelijk.

Bronzen gift €15
Zilveren gift €30
Gouden gift €50

U kunt uw gift storten op BE31 2300 4753 3555 met vermelding ‘gift’.

Bedankt!

Sponsor

Door het Leuvens Universitair Koor te steunen verbindt uw bedrijf zich aan een vereniging met uitstraling in Leuven en daarbuiten. Jaar na jaar bereiken we een groot publiek. Onze oud-leden, collega-studenten en de universitaire gemeenschap volgen onze activiteiten op de voet.

Door sponsor te worden, steunt u een van de grootste muziekverenigingen aan de KU Leuven. Zo maakt u niet alleen onze werking en concerten mogelijk, maar geeft u ook zuurstof aan het culturele leven in en ver buiten de universiteit. En dat mag gezien worden.

Hebt u interesse om ons te sponsoren? Contacteer dan penningmeester@leuvensuniversitairkoor.be voor meer informatie over onze sponsorpakketten.

Ontdek onze sponsors