19 september 2018, 18:05 (laatste wijziging: 13 oktober 2020, 13:07)

Welkom! Onze kennismakingsrepetities zijn helaas voorbij. Stuur ons een mail op info@leuvensuniversitairkoor.be als je in het tweede semester lid wil worden van het LUK.

Ben jij buiten je studentenleven nog op zoek naar een muzikale hobby en een toffe vriendengroep? Heb jij een (stiekem) talent voor zingen? Dan ben je van harte welkom op de kennismakingsrepetitie van het Leuvens Universitair Koor. Wekelijks repeteren we op donderdag in aanloop naar ons kerst- en lenteconcert, met daarbuiten nog opluisteringen voor officiële gelegenheden van de KU Leuven, een jaarlijkse reis, cantussen, ...

Wie mag er allemaal lid worden? Elke voltijdse student die studeert aan de Associatie KU Leuven. Doctorandi en personeelsleden worden niet aanvaard, die verwijzen we graag door naar het personeelskoor van de KU Leuven, Capella Academica.

Om in het koor te kunnen meezingen, dien je ook te slagen voor de stemproef. Geen nood, je hoeft geen professionele zanger(es) te zijn om te kunnen slagen! We gaan eerst even na hoe hoog en laag je kan zingen om je een stem toe te kunnen wijzen. Daarna zing je een zelfgekozen stuk dat je hebt gezongen in de kennismakingsrepetities. Dit doe je niet alleen, maar in een mini-koor. Stel dat jij sopraan wil zingen, zullen er een alt, tenor en een bas met je meezingen. Bovendien staat er dan ook een sopraan naast je, die je kan helpen wanneer je de draad wat kwijt bent.

Meer info over de stemproeven krijg je op een van de kennismakingsrepetities.

 

Voor vragen of verdere informatie, aarzel niet om te mailen naar info@leuvensuniversitairkoor.be.