Leuvens Universitair Koor

banner

Aankondigingen

Reisconcert 21 juli

Gepost op 9 juli 2021, 15:19

De examens zijn gedaan, de temperaturen gaan langzaam weer de hoogte in en het LUK vertrekt op reis! Ook dit jaar zal de koorreis doorgaan in België en dat betekent dat het koorreisconcert lekker dicht bij huis is. Het concert gaat door op woensdag 21 juli om 18 uur in de Sint-Michielskerk in Gent. Het is bovendien helemaal gratis!

We zijn heel blij dat we opnieuw een concert mogen organiseren en hopen dat jullie met velen even enthousiast zijn. Om een idee te hebben van het aantal mensen, vragen we om jullie in te schrijven via deze link: https://forms.gle/NYTSwunsGgLt2iSj9
Geen zorgen voor de late beslissers, je kunt nog steeds op het moment zelf komen.
Tot binnenkort! 🙂

Gepost op 14 september 2020, 21:49

Bekijk hier ons promotiefilmpje (lees meer)

Gepost op 14 september 2020, 11:19

Dit jaar wordt er geen zoals vorige jaren, maar niettemin staan wij klaar voor weer een zalig koorjaar! We nemen dan ook enkele maatregelen om de repetities vlot en veilig te laten verlopen. (lees meer)

Maatregelen Coronavirus

Gepost op 13 maart 2020, 11:23

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft ook het Leuvens Universitair Koor, op advies van de Dienst Cultuur KU Leuven, beslist om alle repetities en kooractiviteiten af te gelasten tot het einde van het semester. Dit betekent dat ons concert op 12 mei jammer genoeg niet doorgaat. Wij vinden het heel jammer dat we deze maatregelen moeten nemen, maar gezondheid gaat voor!

09/03/2020: Benefietconcert

Gepost op 15 februari 2020, 23:11

Op maandagavond 9 maart neemt het LUK deel aan het benefietconcert van de alumnivereniging Alfagen ten voordele van Ontwikkelingssamenwerking Artsen en Apothekers Leuven. Naast een piano en viooloptreden, zal het koor een aantal van zijn welbekende liederen brengen. Dit alles wordt afgesloten met een gratis receptie. Dit alles gaat door om 19u30 in de Sint-Jan-De-Doperkerk te Leuven op het Groot Begijnhof.
Tickets: €10 studenten; €40 niet-studenten.

Tickets en verdere info: https://bit.ly/2tVoFyg