Leuvens Universitair Koor

banner

Aankomende evenementen

24 oktober 2021, 16:00, Sint-Michielskerk (Naamsestraat, Leuven)

Zin om jonge, enthousiaste, getalenteerde zangers aan het werk te horen? Kom dan op zondag 24 oktober naar Leuven en laat je verrassen door 2 koren tegelijk. BEvocaL en het Leuvens Universitair Koor (LUK) brengen namelijk hun favoriete nummers en zingen speciaal voor deze gelegenheid ook samen een lied.

Tickets

Aankondigingen

Sta je te springen om te zingen?

Gepost op 15 september 2021, 12:58

Ben je student aan de Associatie KU Leuven en hou je van zingen, vrienden en vooral veel plezier maken? Dan is het Leuvens Universitair Koor misschien wel iets voor jou! Als je dit graag zelf wilt ontdekken, ben je heel welkom op onze kennismakingsrepetities.

Het LUK is een enthousiast studentenkoor dat wekelijks op donderdagavond repeteert voor een kerst- en een lenteconcert. Daarnaast zorgen we ook voor een streepje muziek op evenementen van de KU Leuven en organiseren we als levendige studentenvereniging en hechte vriendengroep ook tal van activiteiten, zoals cantussen, een jaarlijkse koorreis en nog veel meer!

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Schrijf je dan in voor een kennismakingsrepetitie! De kennismakingsrepetities gaan door op donderdag 30/9 (inschrijving: https://forms.gle/mXVPKn93KzoZd5Gj9) en donderdag 7/10 (inschrijving: https://forms.gle/AbbcF6zdLwujYwsM9) telkens om 19u45, in het Hollands College op het Pater Damiaanplein 9 (ingang via de houten poort aan Paridaensinstituut).

Voor vragen of verdere informatie, neem gerust een kijkje op deze website of stuur een mailtje naar info@leuvensuniversitairkoor.be.

Reisconcert 21 juli

Gepost op 9 juli 2021, 15:19

De examens zijn gedaan, de temperaturen gaan langzaam weer de hoogte in en het LUK vertrekt op reis! Ook dit jaar zal de koorreis doorgaan in België en dat betekent dat het koorreisconcert lekker dicht bij huis is. Het concert gaat door op woensdag 21 juli om 18 uur in de Sint-Michielskerk in Gent. Het is bovendien helemaal gratis!

We zijn heel blij dat we opnieuw een concert mogen organiseren en hopen dat jullie met velen even enthousiast zijn. Om een idee te hebben van het aantal mensen, vragen we om jullie in te schrijven via deze link: https://forms.gle/NYTSwunsGgLt2iSj9
Geen zorgen voor de late beslissers, je kunt nog steeds op het moment zelf komen.
Tot binnenkort! 🙂

Gepost op 14 september 2020, 21:49

Bekijk hier ons promotiefilmpje (lees meer)

Gepost op 14 september 2020, 11:19

Dit jaar wordt er geen zoals vorige jaren, maar niettemin staan wij klaar voor weer een zalig koorjaar! We nemen dan ook enkele maatregelen om de repetities vlot en veilig te laten verlopen. (lees meer)

Maatregelen Coronavirus

Gepost op 13 maart 2020, 11:23

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft ook het Leuvens Universitair Koor, op advies van de Dienst Cultuur KU Leuven, beslist om alle repetities en kooractiviteiten af te gelasten tot het einde van het semester. Dit betekent dat ons concert op 12 mei jammer genoeg niet doorgaat. Wij vinden het heel jammer dat we deze maatregelen moeten nemen, maar gezondheid gaat voor!